skip to Main Content

Cornelissen Installatietechniek clubactie!

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige, duurzame installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Denk hierbij aan centrale verwarming, warmtepompen, airconditioning, elektra, dakwerk en sanitair. Kortom, producten die uw wooncomfort en woongemak vergroten. Wij kunnen u degelijk advies geven bij het verduurzamen van uw woning en verzorgen plaatsing en periodiek onderhoud.

Duurzaam werken en onze klanten helpen met het verduurzamen van hun leefomgeving vinden wij belangrijk. Op die manier bouwen we samen aan een betere toekomst en een positieve impact op onze samenleving. Die positieve impact is ook de reden dat wij lokaal sportverenigingen sponsoren. En dat combineren wij nu met een mooie actie: Bij een bestelde en geplaatste warmtepomp sponsoren wij jouw sportvereniging met €200,-.

Wat kunt u verwachten?

  • Familiebedrijf sinds 1907
  • Specialist in warmtepompen
  • Periodiek onderhoud
  • Zorg en aandacht

Nieuws


Installatiemonitor 2023

Ruim 95% van de woningeigenaren die in 2022/2023 een warmtepomp hebben laten plaatsen is tevreden…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44