skip to Main Content

Loodgieter Arnhem

Als u op zoek bent naar een loodgieter in Arnhem die bijvoorbeeld uw badkamer verbouwen kan? Dan bent u bij Cornelissen Installatietechniek aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 115 jaar werkzaam in de regio en bieden graag hoogwaardige installaties voor zowel bedrijven als particulieren. Zo kunt u door onze loodgieters in Arnhem allerlei werkzaamheden laten uitvoeren aan uw sanitaire voorzieningen, centrale verwarming en airconditioning. Maar ook voor een complete badkamerrenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Echter bieden wij ook verschillende diensten omtrent elektra en dakwerken. Kortom, voor iedere loodgietersklus en meer, bieden wij geschikte oplossingen.

installatiebedrijf loodgieter arnhem

Loodgieters in Arnhem sinds 1907

Iedere loodgieter van onze organisatie is uitermate gedreven en zal er alles aan doen om uw leefomgeving te veraangenamen en het wooncomfort- en gemak bij u in Arnhem te vergroten. Om dit te bewerkstelligen, zorgen wij er bij iedere klus voor dat wij uw wensen zo volledig mogelijk afstemmen op onze werkzaamheden. Dat betekent dat er een deskundige loodgieter van ons bedrijf samen met u als opdrachtgever om de tafel gaat zitten en nauwkeurig naar uw eisen, wensen en ideeën luistert. Vervolgens brengt de loodgieter een passend advies uit voor uw ruimte in Arnhem. Onze adviezen kunnen de aanschaf van een nieuwe installatie betreffen, maar ook een periodieke onderhoudsklus en een reparatie aan een installatie kan door ons verzorgd worden.

Geavanceerde apparatuur en een ruime kennis

Zodra u akkoord bent met het voorstel dat onze loodgieter heeft gedaan, gaan wij desgewenst direct bij u in Arnhem aan de slag. Met geavanceerde apparatuur en een ruime kennis, is vrijwel iedere klus snel door onze loodgieter geklaard. Onze ambachtelijke werkwijze in combinatie met innovatieve oplossingen, zorgt er keer op keer voor dat onze klanten in Arnhem en omstreken tevreden zijn.

Aangepaste badkamers voor ouderen en minder validen

Eén van onze specialiteiten is het installeren van aangepaste badkamers voor ouderen en minder valide mensen. Denk hierbij aan het leveren en installeren van aangepaste sanitaire voorzieningen zoals een douche wc, een douchestoel, een verhoogd toilet en toiletbeugels. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden met betrekking tot aangepaste badkamers? Neem dan contact met ons op.

Ontvang een gedetailleerde offerte

Op deze website vindt u meer informatie over onze dienstverlening. Mocht u echter meer willen weten en geïnteresseerd zijn in onze organisatie, dan kunt u gerust contact met onze loodgieter opnemen. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bespreken, zodat de loodgieter in Arnhem een gedetailleerde offerte kunnen opstellen naar aanleiding van uw wensen. Wacht daarom niet te lang en zorg ervoor dat u snel weet waar u aan toe bent. U kunt meer informatie of een offerte aanvragen via het formulier op deze pagina. Als u liever direct een loodgieter aan de lijn heeft kunt u bellen naar 026 44 33 644!

  Vrijblijvend informatie of een Offerte Aanvragen!

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.

  Nieuws


  Installatiemonitor 2023

  Ruim 95% van de woningeigenaren die in 2022/2023 een warmtepomp hebben laten plaatsen is tevreden…

  Lees meer

  Onze visie

  Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

  Meer over ons

  Back To Top
  026 443 36 44