skip to Main Content

Maak uw huis klaar voor de toekomst met een warmtepomp van Cornelissen Installatietechniek!

Bij Cornelissen Installatietechniek brengen we de toekomst naar uw voordeur met onze milieuvriendelijke warmtepompen. Vergeet de zorgen over stijgende gasprijzen en beperkte voorraden. Bel vandaag nog voor een vrijblijvende offerte en laat ons u helpen de stap te zetten naar een groenere, efficiëntere toekomst. Want bij Cornelissen Installatietechniek maken we geen beloftes, we bieden resultaten!

Waarom wachten als u vandaag al kunt beginnen met besparen?

Dankzij subsidies is de aanschaf van een warmtepomp nu nog voordeliger. Niet alleen verlaagt u uw energierekening, maar u draagt ook bij aan een duurzamere wereld. Bij Cornelissen Installatietechniek helpen we u graag om het maximale uit deze subsidies te halen, zodat u kunt genieten van een comfortabeler huis én een vollere portemonnee.

Hoe werkt het?

Simpelweg: we halen de warmte uit de lucht en gebruiken die om uw huis te verwarmen. Uw energierekening daalt terwijl uw comfort stijgt. En met tot wel 60% besparing op uw gasrekening, is het niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor uw portemonnee!

Interesse?

Wij komen graag bij u langs om te inventariseren wat de meest geschikte oplossing is voor uw woning. Maak een afspraak via onderstaand formulier of bel naar 026-4433644

  Vrijblijvend informatie aanvragen!

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.

  Nieuws


  warmtepomp-installeren

  Woning koelen met een warmtepomp

  Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

  Lees meer

  Onze visie

  Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

  Meer over ons

  Back To Top
  026 443 36 44