skip to Main Content

Cornelissen Installatietechniek: al meer dan een eeuw deskundig

De laatste tijd horen we steeds meer over de energietransitie en hoe daarbij de warmtepomp de verwarming van huizen en bedrijfspanden gaat overnemen. Wellicht bent u nieuwsgierig wat een warmtepomp voor u kan betekenen. Of u heeft behoefte aan informatie of de daadwerkelijke installatie van een moderne warmtepomp om uw CV mee te vervangen, Cornelissen Installatietechniek is u in alle facetten van dienst. Wij zitten al meer dan een eeuw in het installatievak, waardoor wennen aan nieuwe technologie voor ons een vanzelfsprekendheid is. Daarom lopen wij voorop in kennis om bij klanten een warmtepomp te installeren en deze voortaan de verwarming van het pand tot zich te laten nemen. Lees verder of neem contact op.

Klaar voor de toekomst met een warmtepomp

Zonder twijfel is een warmtepomp één van de milieuvriendelijkste manieren om een pand van verwarming en warm water te voorzien. De grote winst van een warmtepomp op de CV is dat er geen gas nodig is. De werking van een hybride warmtepomp is namelijk gebaseerd op het onttrekken van warmte uit de bodem, water of lucht. Binnen enkele decennia dient elk Nederlands huishouden van het gas af te zijn. Daarom moet ook uw CV vervangen worden door een duurzamer apparaat. Verstandig is om hier minimaal alvast informatie hierover te vergaren. Vanzelfsprekend wilt u bijvoorbeeld weten wat de kosten van een warmtepomp zijn. Cornelissen Installatietechniek informeert u daar graag over, maar tegelijkertijd laten wij zien wat een warmtepomp u naderhand gaat opleveren. Over baten gesproken: wist u dat de overheid aanschaf van warmtepompen probeert te stimuleren met subsidies? Laat u zich dus informeren of u daarvoor in aanmerking komt. Als u belangstelling heeft, neem dan eens contact op met Cornelissen Installatietechniek. Wij helpen graag uw woning van verwarming te voorzien op de groenste manier.

Installatiebedrijf Oosterbeek

Profiteer van onze goede service

Van een klein contactmoment tot een complexe installatie van een warmtepomp: bij Cornelissen Installatietechniek zult u merken dat wij bij alle werkzaamheden kwaliteit en nauwkeurigheid aan de dag leggen. Ook wanneer u kiest voortaan een warmtepomp de verwarming van uw woning voor z’n rekening te laten nemen, profiteert u van onze servicevoordelen:

  • Een al sinds 1907 actief familiebedrijf
  • Altijd vrijblijvende offertes op maat
  • Louter producten en goederen van hoogwaardige kwaliteit
  • Flexibele service, dus ook reparaties en onderhoud ‘s avonds en in het weekend
  • Altijd bereikbaar, zeker voor spoedgevallen

Verkies de warmtepomp boven de CV met Cornelissen

Wilt u precies weten op welke manier de CV in uw woning of bedrijfspand vervangen kan worden door een duurzaam alternatief waarmee uw pand weer toekomstbestendig is? Bel Cornelissen Installatietechniek via 026-4433644, stuur een e-mail naar info@cornelissenbv.nl of laat via ons online contactformulier een bericht achter. Graag maken we een afspraak om uw situatie ter plekke grondig te analyseren. Daarna is aan u de keuze of en wanneer u de transitie maakt naar een warmtepomp om uw CV mee te vervangen.

Nieuws


Installatiemonitor 2023

Ruim 95% van de woningeigenaren die in 2022/2023 een warmtepomp hebben laten plaatsen is tevreden…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44