skip to Main Content

Specialist in milieuvriendelijke oplossingen

Wilt u ook op een milieuvriendelijke wijze uw woning verwarmen? Cornelissen Installatietechniek is al ruim 115 jaar gespecialiseerd in hoogwaardige installaties voor zowel particulier als zakelijk gebruik in onder andere Arnhem, Duiven, Oosterbeek, Velp en Zevenaar. Wij leveren producten die uw wooncomfort – en gemak vergroten. Ervaar zelf het gemak van een warmtepomp en neem contact op met Cornelissen Installatietechniek.

Klaar voor de toekomst

Een warmtepomp is dan een geschikte oplossing. Gas wordt steeds duurder en zal op termijn beperkt beschikbaar zijn. Een warmtepomp is dé duurzame verwarmingsoplossing en maakt uw huis klaar voor de toekomst.

Hoe werkt een warmtepomp

De werking van een warmtepomp is te vergelijken met die van een airco of koelkast, maar dan omgekeerd. In plaats van het koeler maken van lucht, gebruikt een warmtepomp de warmte in de lucht juist om een ruimte te verwarmen. Dit doet de warmtepomp met behulp van een koudemiddel. Simpel gezegd: het koudemiddel haalt de warmte uit de lucht waarna het koudemiddel wordt omgezet in een hogere temperatuur. De warmte van het koudemiddel wordt vervolgens gebruikt voor het verwarmen van je woning via de vloerverwarming of radiatoren.

Groene energie

Een warmtepomp zorgt ervoor dat energie uit water, lucht of bodem wordt omgezet in warmte. Deze warmte wordt vervolgens weer gebruikt voor verwarming van uw woning en tapwater. Omdat een warmtepomp gebruik maakt van groene energie, is dit een erg milieuvriendelijke wijze om energie op te wekken. Tevens is het rendement hoog, gaan warmtepompen over het algemeen lang mee en vergt dit weinig onderhoud. Kortom: u kiest toch ook voor een warmtepomp?

Hoog rendement en een lagere gasrekening

Een hybride warmtepomp zorgt voor een flink lagere gasrekening. Een warmtepomp werkt op stroom. Je verbruikt tot 60 procent minder gas dan met een cv-ketel. Hiermee bespaar je aanzienlijk op je energierekening. De warmte die met het gebruik van een warmtepomp wordt geproduceerd, bestaat uit de energie die aan de omgeving wordt onttrokken (lucht, water of bodem) en de energie die nodig is voor het oppompen. In feite betaalt u dus alleen voor de energie die nodig is voor het oppompen. Door deze manier van verwarmen daalt uw gasverbruik en wordt een zeer hoge rendement behaald.

 

Subsidie voor aanschaf warmtepomp en een lager energielabel

Duurzaam verwarmen door een warmtepomp wordt steeds interessanter in Nederland. Dankzij subsidies vanuit de overheid worden aanschafkosten lager. Daarnaast verduurzaamt u uw woning en daalt uw energielabel. Denkt u zelf na over een dergelijk systeem? Laat u dan eens informeren en bekijk of u in aanmerking komt voor subsidie.

Energieoverschot benutten voor verder verduurzamen

warmtepomp-installeren

Het energieoverschot van bijvoorbeeld zonnepanelen is met een warmtepomp goed te gebruiken om je gasrekening te verlagen! Met een hybride warmtepomp verwarm je je huis en water op een milieuvriendelijke manier. Je gasverbruik daalt en je woning wordt duurzamer, energiezuinig én klaar voor de toekomst.

Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp werkt samen met een cv-ketel. In bestaande woningen is dit een ideale oplossing. Een hybride warmtepomp heeft namelijk maar een kleine aanpassing in huis nodig. De warmtepomp zorgt dat je woning warm wordt. De cv-ketel zorgt voor warm water. Op hele koude dagen kan de cv-ketel de warmtepomp ondersteunen. We bieden drie hybride warmtepompen

U kiest toch ook voor Cornelissen Installatietechniek?

U vraagt zich natuurlijk af waarom u voor ons zou moeten kiezen. Om u een handje te helpen hebben wij deze redenen voor u op een rijtje gezet:

 • Persoonlijke benadering
 • Onze offertes zijn een vertaling van uw wensen
 • Hoogwaardige producten, ook voor uw waterpomp
 • Jarenlange ervaring
 • Deskundig personeel
5

Interesse?

Heeft u interesse in deze duurzame manier van verwarming? En wilt u ook een flinke energiebesparing realiseren? Neem dan contact op met de specialisten van Cornelissen Installatietechniek. Wij komen graag bij u langs om te inventariseren wat de meest geschikte oplossing is voor uw woning en of u eventueel in aanmerking komt. Wij kunnen tevens het onderhoud van uw energiezuinige oplossingen voor onze rekening nemen. Cornelissen is werkzaam in de regio Arnhem, Duiven, Oosterbeek, Velp en Zevenaar. Afspraak maken of interesse in een vrijblijvende offerte voor een warmtepomp, bel dan eens naar 026-4433644 en wij hopen u ook als tevreden klant te mogen verwelkomen!

  Vrijblijvend informatie of een Offerte Aanvragen!

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.

  Nieuws


  warmtepomp-installeren

  Woning koelen met een warmtepomp

  Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

  Lees meer

  Onze visie

  Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

  Meer over ons

  Back To Top
  026 443 36 44