skip to Main Content

Specialist in milieuvriendelijke oplossingen

Wilt u ook op een milieuvriendelijke wijze uw woning verwarmen? Een warmtepomp is dan een geschikte oplossing. Cornelissen Installatietechniek is al ruim 100 jaar gespecialiseerd in hoogwaardige installaties voor zowel particulier als zakelijk gebruik in onder andere Arnhem, Duiven, Oosterbeek, Velp en Zevenaar. Wij leveren producten die uw wooncomfort – en gemak vergroten. Ervaar zelf het gemak van een warmtepomp en neem contact op met Cornelissen Installatietechniek.

Groene energie

Een warmtepomp zorgt ervoor dat energie uit water, lucht of bodem wordt omgezet in warmte. Deze warmte wordt vervolgens weer gebruikt voor verwarming van uw woning en tapwater. Omdat een warmtepomp gebruik maakt van groene energie, is dit een erg milieuvriendelijke wijze om energie op te wekken. Tevens is het rendement hoog, gaan warmtepompen over het algemeen lang mee en vergt dit weinig onderhoud. Kortom: u kiest toch ook voor een warmtepomp?

Hoog rendement

De hoeveelheid warmte die met het gebruik van een warmtepomp wordt geproduceerd, bestaat uit de energie die aan de omgeving wordt ontrokken (lucht, water of bodem) en de energie die nodig is voor het oppompen. In feite betaalt u dus alleen voor de energie die nodig is voor het oppompen. Door deze manier van verwarmen worden zeer hoge rendementen behaald.

Subsidie voor aanschaf warmtepomp

Duurzaam verwarmen door een warmtepomp wordt steeds interessanter in Nederland. Dankzij subsidies vanuit de overheid worden aanschafkosten lager. Denkt u zelf na over een dergelijk systeem? Laat u dan eens informeren en bekijk of u in aanmerking komt voor subsidie.

U kiest toch ook voor Cornelissen Installatietechniek?

U vraagt zich natuurlijk af waarom u voor ons zou moeten kiezen. Om u een handje te helpen hebben wij deze redenen voor u op een rijtje gezet:

  • Persoonlijke benadering
  • Onze offertes zijn een vertaling van uw wensen
  • Hoogwaardige producten, ook voor uw waterpomp
  • Jarenlange ervaring
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Deskundig personeel
5

Interesse?

Heeft u interesse in deze duurzame manier van verwarming? En wilt u ook een flinke energiebesparing realiseren? Neem dan contact op met de specialisten van Cornelissen Installatietechniek. Wij komen graag bij u langs om te inventariseren wat de meest geschikte oplossing is voor uw woning en of u eventueel in aanmerking komt. Wij kunnen tevens het onderhoud van uw energiezuinige oplossingen voor onze rekening nemen. Cornelissen is werkzaam in de regio Arnhem, Duiven, Oosterbeek, Velp en Zevenaar. Afspraak maken of interesse in een vrijblijvende offerte voor een warmtepomp, bel dan eens naar 026-4433644 en wij hopen u ook als tevreden klant te mogen verwelkomen!

Nieuws


Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 100 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44