skip to Main Content

Daklekkage of -reparatie nodig?

Als er lekkage ontstaat aan uw dak of dakgoten, bent u bij ons aan het juiste adres. Als u te maken heeft met een lek in uw dak, kunt u dit direct bij ons melden. Nadat wij lekkage hebben opgespoord, zal de daklekkage direct door onze vakmensen onder handen worden genomen. Vakkundig, snel en volgens de juiste eisen.

Kies voor een dakvernieuwing

Heeft uw te maken met storm of waterschade aan uw dak? Dan kunt u er ook voor kiezen om een dakvernieuwing door ons te laten doen. Daarnaast leveren wij ook complete daken met bitumineuze materialen, kunststof of dakpannen. Tevens verzorgen wij het vervaardigen en aanbrengen van zinken goten voor de afvoer van het regenwater.  Voor meer informatie over dakvernieuwing kunt u gerust contact met ons opnemen.

dakdekker

Vakkundige mensen in dienst

Voor al het vakwerk op het dak bieden wij een goede garantie aan. Degelijk zinkwerk beschermt het hout van uw huis tegen nattigheid en houtrot. Het aanbrengen van een dakgoot of overig zinkwerk is nog een echt ambachtelijk vak, waar wij de juiste ervaren medewerkers voor in huis hebben. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Bel ons dan gerust voor de mogelijkheden

Neem contact op bij daklekkage

Wilt u uw daklekkage snel verhelpen? Of om uw stormschade of lekkageschade ongedaan te maken? Bel dan direct Cornelissen BV op 026 – 44 33 644. Ons team staat direct klaar om u te helpen, zodat u geen last meer heeft van lekkage.

daklekkage

Nieuws


warmtepomp-installeren

Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44