skip to Main Content

Daklekkage en -reparatie

Als er lekkage ontstaat aan uw dak of dakgoten, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn 24/7 uur bereikbaar voor hetĀ opsporen en repareren van lekkages.

Dakvernieuwing

Daarnaast leveren wij ook complete daken met bitumineuze materialen, kunststof of dakpannen. Tevens verzorgen wij het vervaardigen en aanbrengen van zinken goten voor de afvoer van het regenwater.

10 jaar garantie

Voor al het vakwerk op het dak bieden wij een garantie van 10 jaar. Degelijk zinkwerk beschermt het hout van uw huis tegen nattigheid en houtrot. Het aanbrengen van een dakgoot of overig zinkwerk is nog een echt ambachtelijk vak, waar wij de juiste medewerkers voor in huis hebben.

Neem contact op bij lekkage

Indien u last heeft van lekkage, bel Cornelissen BV. Ons team staat direct klaar om u te helpen, zodat u geen last meer heeft van lekkage.

Nieuws


Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 100 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossingĀ verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44