skip to Main Content

Installatiebedrijf Arnhem

Wanneer u op zoek bent naar installaties van hoge kwaliteit, dan vindt u in Cornelissen installatietechniek de ideale partner. Wij zijn een installatiebedrijf in Arnhem dat werkzaam is voor particulieren en bedrijven in de hele regio. Voor iedere klant verzorgen wij graag installaties op maat. Door structureel te werken met hoogwaardige materialen en innoverende technieken, kunnen wij duurzame resultaten behalen.

Kennis van de nieuwste materialen en technieken

De laatste jaren merken wij een stijgende vraag naar het installeren van een warmtepomp. Een warmtepomp boiler is erg energiezuinig. De warmtepomp onttrekt warmte aan de omgevingslucht. U kunt bijvoorbeeld met een warmtepomp zwembad uw zwembad verwarmen. Ook het gebruik van een zonnestroomboiler neemt in de Arnhemse huishoudens de laatste jaren flink toe.  U kunt ons installatiebedrijf daarnaast inschakelen voor zaken op het gebied van sanitaire installaties, centrale verwarmingsapparaten, waterinstallaties, dakbedekkingen en activiteiten op het gebied van elektra. De werkzaamheden op deze gebieden verzorgen wij al tientallen jaren in heel Arnhem en omstreken. De ervaring die ons installatiebedrijf in die tijd heeft opgedaan is ongekend. Doordat wij ons bovendien regelmatig laten bijscholen, bezitten wij tevens de kennis van de nieuwste materialen en technieken.

Installatiebedrijf Oosterbeek

Installaties op maat

Met de combinatie van een ambachtelijke werkwijze en een hedendaagse invulling van installatieprojecten, weten wij doorgaans verrassende resultaten te bereiken. Niet zelden weten wij als erkend installatiebedrijf onze opdrachtgevers te verrassen met hoogwaardige installaties op maat.

Levering, installatie en onderhoud

Naast de levering en installatie van verschillende systemen, zijn wij tevens in staat om ook onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan allerlei installaties uit te voeren in Arnhem en omgeving. Door een installatie regelmatig en op de juiste manier te laten onderhouden door ons installatiebedrijf, zorgt u ervoor dat u kosten bespaart en dat uw apparatuur langdurig mee gaat.

Wij staan graag voor u klaar

Op deze website vindt u meer informatie over de werkzaamheden van ons installatiebedrijf. Bekijk daarom rustig naar de omschrijvingen van onze producten en diensten. Zodra u geïnteresseerd bent en graag meer informatie wilt ontvangen, kunt u uiteraard contact met ons installatiebedrijf in Arnhem opnemen. Ons personeel staat graag voor u klaar om u te informeren. U kunt ons telefonisch bereiken via 026 44 33 644 of u kunt een e-mail sturen naar info@cornelissenbv.nl.

Nieuws


warmtepomp-installeren

Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44