skip to Main Content

Duurzaamheid

“Duurzaamheid” is de toekomst. Een begrip dat niet meer weg te denken is uit onze maatschappij. Milieuvervuiling door te hoge CO2 uitstoten en de verder oplopende energiekosten kunnen worden teruggedrongen, mede door gebruik te maken van ecocomfort-producten. Deze producten maken gebruik van moderne, inovatieve, en vooral duurzame energietechnieken, zoals het gebruik van zonne-energie, windenergie, waterkracht, aardwarmte en energie uit de lucht.

Wij geven u advies over een passende duurzame oplossing

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste duurzame oplossingen door middel van een gedegen advies en een duidelijke “groene” productlijn.

zonneboiler zonnecollector duurzaamheid

Veel aandacht voor energie

Duurzaamheid is voor de Nederlandse regering altijd een actueel onderwerp, duurzame energiebronnen “groene energie” krijgen dan ook veel aandacht. Om het duurzaam, ontwikkelen, bouwen en installeren te stimuleren zijn er diverse financieringen en subsidies voor de aanschaf van duurzame producten. Wij kijken samen met u naar de juiste prijsvorm en natuurlijk ook de subsidie mogelijkheden. Een interessant product op dit gebied is de warmtepomp. Vanwege aantrekkelijke subsidieregelingen van uit de Nederlandse overheid kiezen steeds meer huishoudens voor een warmtepomp boiler of een waterpomp zwembad om hun zwembad te verwarmen.

Neem contact op

Wij kijken samen met u naar de juiste prijsvorm en natuurlijk ook de subsidie mogelijkheden. Een interessant product op dit gebied is de warmtepomp. Vanwege aantrekkelijke subsidieregelingen van uit de Nederlandse overheid kiezen steeds meer huishoudens voor een warmtepomp boiler of een waterpomp zwembad om hun zwembad te verwarmen.

Eco Comfort duurzaam

Ecocomfort: Economisch verantwoorde installaties voor een ecologische en comfortabele leef en werkomgeving.

Nieuws


Installatiemonitor 2023

Ruim 95% van de woningeigenaren die in 2022/2023 een warmtepomp hebben laten plaatsen is tevreden…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44